Naminė kiaulienos karka

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Naminė kiaulienos karka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos karkos
5 skiltelės česnako
3 šaukštai garstyčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis čiobrelių
šiek tiek prieskonių mėsai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Karką nuplauti ir nusausinti, česnako skilteles padalinti į 4 dalis. Karką įpjauti keliose vietose iki kaulo ir prikišti smulkinto česnako.
2.
Aliejų sumaišyti su garstyčiomis, prieskoniais ir čiobreliais. Gauta mase įtrinti karką, įvynioti į maistine plėvelę ir palikti šaldytuve per naktį.
3.
Tada susukti į foliją ir kepti įkaitintoje orkaitėje "grill " rėžimu 180 C laipsnių temperatūroje apie 1, 5 valandos. Pabaigoje atidengti, kad truputį apskrustų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kestas
2020-11-28 09:25
Gal as kazko cia nesupratau, bet tas momentas kad uzdengti ir kepti grilio rezimu, man kazkaip keistai skamba. Gal kas zino kodel butent grilio rezimu kepti kai mesa uzdengta ATSAKYTI
M
2020-10-04 10:35
Priklausomai nuo karkos svorio kepti reikia iki 3 ar 4 val ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital