Morkų vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Morkų vafliai
Morkų vafliai
Morkų vafliai
Morkų vafliai
Autorius apie receptą: Šie vafliai yra tokie kvapnūs ir skanūs, kad galiu juos prilyginti karališkiems pusryčiams. Šie vafliai yra tokie kvapnūs ir skanūs, kad galiu juos prilyginti karališkiems pusryčiams. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų morkų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas apelsinų (sulčių ir žievelės)
4 šaukštai viso grūdo kvietinių miltų
30 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1/4 šaukštelio maltos kalendros
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
2 vienetai čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas supjaustome 1 cm storio griežinėliais ir dedame kepimo formą. Jas užpilame apelsino sultimis bei alyvuogių aliejumi, dedame apelsino žievelę ir čiobrelio šakeles. Morkas kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
2.
Morkas atvėsiname ir sutriname maisto smulkintuvu kartu su kiaušiniais ir česnakais. Įmaišome miltus, tarkuotą sūrį, prieskonius.
3.
Vaflius kepame gerai įkaitintoje vaflinėje.
4.
Tiekiame su pasirinktais priedais.
5.
Vietoje morkų galima naudoti moliūgus arba saldžiąsias bulves.
Patarimai:
Vietoje morkų galima naudoti moliūgus arba saldžiąsias bulves.
Teikti galima su kreminiu sūriu ir sūdyta lašiša, su keptu kiaušiniu ir daržovėmis, su feta sūriu ir burokėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital