Morkų salotos su konservuotais ananasais ir razinomis

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Morkų salotos su konservuotais ananasais ir razinomis
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Gaivios, maloniai salstelėjusios ir pavasariškai spalvingos. Puikiai tiks norintiems kažko įdomesnio, bet nesudėtingo ir greitai paruošiamo. Gaivios, maloniai salstelėjusios ir pavasariškai spalvingos. Puikiai tiks norintiems kažko įdomesnio, bet nesudėtingo ir greitai paruošiamo. Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai morkų (į didesnę pusę)
400 gramų konservuotų ananasų
100 gramų tamsių razinų
150 gramų majonezo (arba pagal skonį)
100 gramų graikinių riešutų (arba kitų mėgiamų ar saulėgrąžų)
2 šaukštai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas nulupti ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Konservuotus ananasus nusausinti nuo skysčio, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Riešutus pasmulkinti peiliu.
2.
Į dubenį dėti morkas, ananasus, berti razinas, riešutus, pilti citrinų sultis, dėti majonezą, berti druską ir gerai išmaišyti.
3.
Patiekiant galima pabarstyti petražolėmis ar kitais žalumynais
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital