Morkų salotos

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Morkų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g morkų,
1,5 šaukšto augalinio aliejaus,
1 skiltelė česnako,
0,5 šaukštelio čili pipirų,
0,5 šaukštelio maltos paprikos,
0,5 šaukštelio šafrano,
0,5 citrinos,
2 šaukštai sezamo sėklų,
truputis petražolių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskuskite ir virkite 10 minučių. Leiskite atvėsti ir supjaustykite griežinėliais. Česnaką susmulkinkite ir apkepkite aliejuje. Suberkite sezamo sėklas, prieskonius ir išspauskite citrinos sultis. Paruoštą užpilą supilkite ant morkų, suberkite smulkintas petražoles ir viską atsargiai išmaišykite. Porai valandų palikite šaldytuve. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital