Autorius apie receptą:
Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs blyneliai.
Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs blyneliai.
Valeria
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų
varškės
100 gramų
kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
2 pundeliai
morkų lapelių
2 šaukštai
pieno
1 skiltelė
česnako
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuo morkų lapų nupjauti tvirtus kotus, o lapus supjaustyti. Česnaką susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti morkų lapus, česnaką, varškę, įpilti pieno, įmušti kiaušinį ir įberti miltų. Tešla turi būti kiek tirštesnė nei įprastiems blynams, tačiau skystesnė nei gaminant varškėčius.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Vienam blyneliui dėti 2 šaukštus paruoštos masės ir apkepti uždengtus dangčiu po kelias minutes iki kol iškeps ir apkeps.