Morkų ir varškės pyragas

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Morkų ir varškės pyragas
Morkų ir varškės pyragas
Morkų ir varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g avižinių dribsnių
200 g morkų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
2 kiaušiniai
200 g varškės
100 g saldaus jogurto arba pasukų
50 g graikinių riešutų
1/2 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į avižinius dribsnius įmaišome sutarkuotas morkas, cukrų, cinamoną, kiaušinius, varškę, jogurtą ir nugesintą sodą. Viską išmaišome iki vientisos masės.
Riešutus sumalkite ir taip pat įmaišykite į tešlą. Tinka ir migdolai.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes. Po to sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir kepkite dar 40 minučių.
AUTORIUS: Vilma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Kristina
2020-11-07 15:24
Man gavosi labiau apkepas, nei pyragas. ATSAKYTI
Dalia
2020-10-26 17:41
O riebalų čia visai nereikia? Ir net kepimo indo sutepimui? ATSAKYTI
Beta
2016-10-22 17:05
o dribsniai virti,ar ne?

ATSAKYTI
Vanda
2017-10-22 15:49
Ne, avižiniai dribsniai paprasti, nevirti ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2016-09-26 16:05
Rosita, miltų šiame recepte nereikia, nes sutirštinimo funkciją atlieka atvižiniai dribsniai :-) ATSAKYTI
Rosita
2016-09-25 16:57
Sveiki, o miltu nereikia deti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital