Autorius apie receptą:
Šie morkų ikrai nustebins kiekvieną, nesunkus pagaminimas, o taps skani ir ypatingai atrodanti stalo puošmena. Labai tinka tiekti prie visų mėgstamų jūros gėrybių
Šie morkų ikrai nustebins kiekvieną, nesunkus pagaminimas, o taps skani ir ypatingai atrodanti stalo puošmena. Labai tinka tiekti prie visų mėgstamų jūros gėrybių patiekalų.
(...daugiau)(...mažiau)
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
morkų sulčių
500 gramų
saulėgrąžų aliejaus
50 gramų
citrinų sulčių
5 gramai
agar agaro
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode užkaitinamos morkų sultys su citrinos sultimis ir druska.
2.
Dedamas agar agar ir pakaitinama iki virimo.
3.
Tuomet pilama į pipetę ir šiek tiek pravėsinama (iki daugmaž 60 laipsnių temperatūros).
4.
Atvėsus sultys lašinamos į šaltą (daugmaž 6 laipsnių temperatūros) aliejų.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.