Moliūgų blyneliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Moliūgų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
400 g moliūgų
60 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
Aliejaus (kepimui)
Džemas ar uogienė - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustutus moliūgus virti garuose, kol suminkštės. Moliūgus sutrinti blenderiu. Įdėti į masę druską, cukrų, miltus. Viską gerai išmaišyti. Blynelius kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti su mėgstamu džemu ar uogiene. Skanūs ir karšti ir šalti. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital