Moliūgų blyneliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Moliūgų blyneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Idealūs pusryčiams, nes pavyksta tikrai sotūs. Natūraliai spalvingi blyneliai tiesiog nuteiks puikiai dienai. Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Idealūs pusryčiams, nes pavyksta tikrai sotūs. Natūraliai spalvingi blyneliai tiesiog nuteiks puikiai dienai. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų moliūgų tyrės
300 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
60 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Į dubenį dėti moliūgų tyrę, berti druską, cukrų, įmušti kiaušinį, berti miltus, viską gerai išmaišyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti po gerą šaukštą paruoštos masės, formuoti blynelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Į dubenėlį berti cukrų, cinamoną ir išmaišyti, dar karštus blynelius apvolioti šiame mišinyje, kad apliptų. Galima ir tiesiog pabarstyti, jei skubate arba tiekti be šio apibarstymo, nes labai gardu ir be to.
Patarimai:
Pasigaminti moliūgų tyrę labai paprasta - moliūgą perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki suminkštės, tai užtruks apie 1-1.5 val., tikslus laikas priklauso nuo moliūgo dydžio. Tuomet minkštimą išskobti ir sutrinti elektriniu trintuvu iki tyrės.
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital