Moliūgo ir rikotos sūrio užtepėlė

AUTORIUS:
Tastik,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Moliūgo ir rikotos sūrio užtepėlė
Autorius apie receptą: Viena puikiausių spalvų kulinarijoje yra geltona. Šilti tonai sužadina apetitą, o tinkamai parinkti produktai tikrai nepaliks abejingų net ir pačių išrankiausių. Moliūgai Viena puikiausių spalvų kulinarijoje yra geltona. Šilti tonai sužadina apetitą, o tinkamai parinkti produktai tikrai nepaliks abejingų net ir pačių išrankiausių. Moliūgai gali karaliauti ne tik rudenį, gaminant sriubas, bet ir užtepėlę, kurią itin greit, paprastai galima gaminti nuolat. Nekaloringas pasirinkimas. (...daugiau) Tastik
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas sviestinio moliūgo (apytikriai)
100 gramų rikotos sūrio
0.5 vieneto apelsinas
15 gramų svirplių miltų (nebūtina, bet suteikia labai derančią skonio natą ir praturtina maistingumą arba grūstų džiovintų svirplių)
0.5 šaukštelio druskos
1/3 šaukštelio malto cinamono
1 šakelė raudonėlio (šviežio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestinio moliūgo žievę nupjaustykite, išimkite sėklas.
2.
Moliūgą supjaustykite kubeliais ir virkite puode, kol suminkštės.
3.
Nukoškite, įspauskite pusės apelsino sultis ir įtarkuokite pusės apelsino žievelę.
4.
Berkite cinamoną, druską ir trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.
5.
Į gautą masę berkite svirplių miltus arba grūstus svirplius.Jų kiekį drąsiai galite didinti pagal pageidavimą. Taip pat dėkite ricotos sūrį, smulkintus šviežius raudonėlius ir gerai išmaišykite.
6.
Jei pageidaujate, galite papildyti trupučiu šviežio imbiero ar maltu kardamonu.
Patarimai:
Jei norite vientisesnio skonio, užtepėlei gaminti naudokite svirplių miltus. Jei traškiau jums yra skaniau, tuomet rekomenduojame naudoti grūstus džiovintus svirplius.
AUTORIUS: Tastik
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital