Močiutės tortas su juodaisiais serbentais ir kondensuoto pieno kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Močiutės tortas su juodaisiais serbentais ir kondensuoto pieno kremu
Močiutės tortas su juodaisiais serbentais ir kondensuoto pieno kremu
Močiutės tortas su juodaisiais serbentais ir kondensuoto pieno kremu
Močiutės tortas su juodaisiais serbentais ir kondensuoto pieno kremu
Autorius apie receptą: Pagaliau galime ramiau atsikvėpti. Šventės atėjo ir praėjo. Lauksime kitų. Kokios šventės buvo jums? Dosnios, sveikos, jaukios, linksmos, ramios, o gal šurmulingos? Man Pagaliau galime ramiau atsikvėpti. Šventės atėjo ir praėjo. Lauksime kitų. Kokios šventės buvo jums? Dosnios, sveikos, jaukios, linksmos, ramios, o gal šurmulingos? Man svarbiausia, kad jos buvo pačių artimiausių žmonių būryje. Dėkoju už tai, kad esame sveiki, turime ką padėti ant stalo, o toliau viską susikuriame patys. Nuotaiką, papročius, tradicijas. Šiandien dalinuosi su Jumis savo Kalėdinio torto receptu. Gal pravers Naujiesiems? Receptą radau "Ritos receptai" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
150 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
450 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės, kambario temperatūros)
180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
18 gramų grietinėlės standiklio (2 pakelių)
Pertepimui:
250 mililitrų juodųjų serbentų (trintų, su cukrumi)
Sulaistymui:
200 mililitrų vandens
2 šaukštai cukraus
1 vienetas citrinų (sulčių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su kondensuotu pienu. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
2.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, pilame tešlą.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 min.
4.
Biskvitą atvėsiname. Atsargiai peiliu perpjauname į 3 dalis.
5.
Pasiruošiame sirupą sulaistymui. Vandenį sumaišome su cukrumi ir citrinos sultimis.
6.
Kremui sviestas ir kondensuotas pienas turėtų būti kambario temperatūros. Taip tolygiau išsiplaks. Išsukame sviestą kartu su kondensuotu pienu.
7.
Grietinėlę išplakame su grietinėlės standikliu. Atsargiai įmaišome į sviesto masę.
8.
Torto surinkimas. Biskvitą sulaistome sirupu. Tepame serbentų masės. Ant viršaus klojame sviestinį kremą. Tą patį padarome ir su antru, ir su trečiu biskvitu. Likusiu kremu aptepame viršų ir šonus.
9.
Puoškite, kaip jums patinka. Puikiai tinka šokolado glazūra ar maskarponės kremas, kaip puošiau aš.
Patarimai:
Kepimo forma 21 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital