Mišrainė su liežuviu ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mišrainė su liežuviu ir pievagrybiais
Mišrainė su liežuviu ir pievagrybiais
Mišrainė su liežuviu ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Naikiname Velykų likučius. O jeigu rimtai liko tik virtas kiaulės liežuvis, tad greitai sumeistravau vakarienei mišrainę. Naikiname Velykų likučius. O jeigu rimtai liko tik virtas kiaulės liežuvis, tad greitai sumeistravau vakarienei mišrainę. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas kiaulės liežuvio (virto)
200 mililitrų marinuotų pievagrybių
2 vienetai marinuotų agurkų
0.5 vieneto poro
2 šaukštai majonezo
1 pundelis laiškinių česnakų (puikiai tiks ir svogūnų laiškai)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Virtą liežuvį ir agurkus supjaustome kubeliais, pievagrybius perpjauname per pusę, jeigu pievagrybiai didesni padaliname į 4 dalis, porą ir laiškinius česnakus pasmulkiname.
2.
Mišrainę pagardiname pipirais ir dosniai maišome su majonezu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital