Autorius apie receptą:
Blyneliai išties gavosi labai gardūs ir suvalgomi akimirksniu. Mums, vaikams ir anūkams blyneliai labai patiko, tai manau, kad receptu verta pasidalinti ir su jumis. Beje, aš į
Blyneliai išties gavosi labai gardūs ir suvalgomi akimirksniu. Mums, vaikams ir anūkams blyneliai labai patiko, tai manau, kad receptu verta pasidalinti ir su jumis. Beje, aš į blynelius cukraus visai nedėjau, bet jei norite, galite šaukštelį ir įsidėti ir kepant blynelius nereikia jokių riebalų.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Į paruoštą plakinį suberti persijotus miltus ir išmaišyti iki vientisos masės. Tuomet pilti porą šaukštų aliejaus, berti druską, išmaišyti.
3.
Keptuvę įkaitinti, niekuo tepti ar pilti aliejaus nereikia. Dėti paruoštos masės formuojant blynelius ir kai ant blynelių atsiranda skylutės, truputį pakepti ir tik tuomet apversti, jei paskubėsite apversti, blyneliai nesigaus tokie dailūs ir vienodi.