Minkštučiai piene kepti sprandinės kepsniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Sprandinės kepsniai piene
Autorius apie receptą: Išbandžiau ir aš kepsnius piene. Pasirodo namiškiams tai anokia naujovė, bet aš gaminau ir ragavau pirmąkart. Mėsytė labai minkšta, bet jeigu dar pamarinuosite, tai tikrai Išbandžiau ir aš kepsnius piene. Pasirodo namiškiams tai anokia naujovė, bet aš gaminau ir ragavau pirmąkart. Mėsytė labai minkšta, bet jeigu dar pamarinuosite, tai tikrai tirps burnoj.
(...daugiau) Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės kiaulienos sprandinės
500 mililitrų pieno (kuo riebesnio)
3 vienetai svogūnų
150 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas paprikos
pagal skonį majonezo
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kepsniukus išdėliojame kepimo formoje, įtriname druska ir pipirais, aptepame majonezu.
2.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, o papriką - trumpais šiaudeliais. Daržoves paskirstome ant kepsniukų ir užpilame pienu.
3.
Dedame į įkaitintą 180 C orkaitę ir kepame apie 50 minučių. Apibarstome sūriu ir dar pakepame, kol sūris išsilydo.
4.
Patiekiau su daržovių salotomis ir virtų bulvių kroketais
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital