Minkšti traškūs žagarėliai

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti traškūs žagarėliai
Autorius apie receptą: Verta pasigaminti - labai skanūs, minkšti ir traškūs. Verta pasigaminti - labai skanūs, minkšti ir traškūs. Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis sodos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišome cukrų, kiaušinius ir grietinę, gerai išmaišome.
2.
Mažame indelyje išmaišome citrinos sultis ir sodą, kad užputotų. Tada citrinos sultis ir sodą supilame kiaušinių-grietinės masę ir vėl maišome. Beriame 400-500 gramų miltų. Ir vėl maišome. Pradedame minkyti rankomis. Kai tešla nebelimpa prie rankų tada galime jau pradėti formuoti žagarėlius.
3.
Virkite įkaitusiame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Išgriebkite ir dedame ant popierinio rankšluosčio.
4.
Nuvarvėjusias dėkite į dubenį ir barstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Gabija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jolita
2022-03-19 10:39
Laaaabai skanūs ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital