1.
Į puodą berti pudingą, cukrų ir vanilinį cukrų, išmaišyti. Tuomet pilti šiek tiek pieno ir dar kartą išmaišyti.
2.
Likusį pieną supilti į prikaistuvį, užvirti. Tuomet šiltą pieną pilti į paruoštą pudingo mišinį. Kaitinti nuolat maišant, kol sutirštės. Geriausia tai daryti konditerine šluotele. Jei yra gumulėlių, pertrinti per sietelį.
3.
Paruoštą pudingą uždengti plėvele taip, kad plėvelė liestų pudingą ir atidėti į vėsią vietą iki kol atvės.
4.
Minkštą sviestą išplakti elektriniu plaktuvu. Toliau vis plakant, įmaišyti atšalusį pudingą.
5.
Ant vaflio lakšto dėti paruošto kremo, paskirstyti per visą plotį, uždėti kitą lakštą ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų.
6.
Paruoštą vaflių pyragą laikyti šaldytuve.