Minkštas vaflių pyragas su pudingu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkštas vaflių pyragas su pudingu
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai vaflių lakštų (tikslus kiekis priklauso nuo vaflių dydžio)
Kremui:
750 gramų pieno
200 gramų sviesto (minkšto)
80 gramų pudingo
50 gramų cukraus
16 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą berti pudingą, cukrų ir vanilinį cukrų, išmaišyti. Tuomet pilti šiek tiek pieno ir dar kartą išmaišyti.
2.
Likusį pieną supilti į prikaistuvį, užvirti. Tuomet šiltą pieną pilti į paruoštą pudingo mišinį. Kaitinti nuolat maišant, kol sutirštės. Geriausia tai daryti konditerine šluotele. Jei yra gumulėlių, pertrinti per sietelį.
3.
Paruoštą pudingą uždengti plėvele taip, kad plėvelė liestų pudingą ir atidėti į vėsią vietą iki kol atvės.
4.
Minkštą sviestą išplakti elektriniu plaktuvu. Toliau vis plakant, įmaišyti atšalusį pudingą.
5.
Ant vaflio lakšto dėti paruošto kremo, paskirstyti per visą plotį, uždėti kitą lakštą ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų.
6.
Paruoštą vaflių pyragą laikyti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital