Minkšta naminė duonelė su sūriu ir svogūnais - puikus užkandis

AUTORIUS:
Urtė Dervynas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkšta naminė duonelė su sūriu ir svogūnais - puikus užkandis
Minkšta naminė duonelė su sūriu ir svogūnais - puikus užkandis
Minkšta naminė duonelė su sūriu ir svogūnais - puikus užkandis
Autorius apie receptą: Šią gardžią duonelę kepdavau seniai, ją 2015-ais esu radusi viename kulinariniame žurnale. Ir taip nugulo ji pas mane į kulinarinį sąsiuvinį. Pabandykite išsikepti Šią gardžią duonelę kepdavau seniai, ją 2015-ais esu radusi viename kulinariniame žurnale. Ir taip nugulo ji pas mane į kulinarinį sąsiuvinį. Pabandykite išsikepti bandelių ir ant jų uždėti Benedikto kiaušinius! (...daugiau) Urtė Dervynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
210 gramų kvietinių miltų
75 mililitrai grietinėlės
50 gramų vandens (šilto)
50 gramų sūrio (naudojau VILVI Memel PRUSSIA)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai cukraus
5 gramai sausų mielių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai sumaišykite šiltą vandenį ir grietinėlę, pilkite šlakelį aliejaus, sausas mieles ir cukrų. Viską gerai išmaišykite, kad mielės pabustų.
2.
Kai viskas ištirpsta, berkite miltus, įtarkuokite sūrį VILVI Memel PRUSSIA. Jį renkuosi, nes suteikia švelnaus grietinėliško, riešutiško skonio. Taip pat dėkite karamelizuotus keptuvėje svogūnus, juos troškinkite su sviestu arba aliejumi. Įberkite druskos, šiek tiek pipirų bei čiobrelių. Tuomet tešlą gerai išminkykite.
3.
Sekantis žingsnis, tešlos kildinimas. Tešlą kildinkite 50 laipsnių temperatūroje orkaitėje 60min ar kokioje šiltoje vietelėje dvi tris valandas.
4.
Kai tešla pakils, metas formuoti bandeles. Jas suformavus sujunkite į vieną kepalą. Apibarstykite čiobreliais.
5.
Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-17 min.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital