Autorius apie receptą:
Šie maži blyneliai gali būti kaip pusryčių variantas arba kaip desertas prie kavos ar arbatos. Receptas iš instagramo platybių (kažkiek mano koreguotas, pridėta papildomų
Šie maži blyneliai gali būti kaip pusryčių variantas arba kaip desertas prie kavos ar arbatos. Receptas iš instagramo platybių (kažkiek mano koreguotas, pridėta papildomų ingredientų)
(...daugiau)(...mažiau)
Olga
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
bananų
1 stiklinė
kvietinių miltų
2 vienetai
kiaušinių
3/4 stiklinės
pieno
2 šaukštai
aliejaus
1 šaukštas
kakavos
(nebūtina)
1 šaukštelis
vanilės pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Visus ingredientus (išskyrus bananus ir kakavos miltelius) sumaišyti iki vientisos masės.
2.
Gautą tešlą padalinti per pusę ir į vieną dubenį įmaišyti kakavos miltelius, taip gausime dviejų spalvų blynelius, bet jei nenorite, tai galite to nedaryti.
3.
Bananus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Griežinėlius apvoliojame tešloje ir kepame ant vidutinės ugnies maždaug po 1-2min iš kiekvienos pusės. Jei keptuvė svyla, galite ją patepti aliejumi.