Mieliniai blynai su šonine ir gruzdintais svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mieliniai blynai su šonine ir gruzdintais svogūnais
Autorius apie receptą: Mieliniai blynai - pagrindinis užgavėnių patiekalas. Mieliniai blynai - pagrindinis užgavėnių patiekalas. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų vandens (šilto)
150 gramų šoninė (pjaustytos kubeliais)
100 gramų svogūnų (gruzdintų)
1 šaukštelis sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę pakepiname keptuvėje ir nupilti riebalus, paliekame atvėsti.
2.
Į 50 ml šilto vandens beriame mieles ir cukrų, išmaišome ir paliekame, kad suputotų.
3.
Dubenyje gerai išmaišome miltus, druską ir likusį vandenį. Tuomet supilame suputojusias mieles, dar kartą permaišome ir paliekame tešlą šiltoje vietoje maždaug valandai laiko. Kai tešla pakils, suberiame gruzdintus svogūnus ir keptą šoninę, permaišome.
4.
Kepame blynus tirpintame svieste ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
5.
Patiekiame su grietine, keptu kiaušiniu ir pabarstome tarkuotu sūriu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital