Mielinės spurgos su vaniliniu kremu bei citrininiu glaistu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mielinės spurgos su vaniliniu kremu bei citrininiu glaistu
Mielinės spurgos su vaniliniu kremu bei citrininiu glaistu
Mielinės spurgos su vaniliniu kremu bei citrininiu glaistu
Mielinės spurgos su vaniliniu kremu bei citrininiu glaistu
Autorius apie receptą: Lenkijoje, švenčiamas TLUSTY CZWARTEK, tai diena, kai visi valgo spurgas, tikima, kad kuo daugiau spurgų šią dieną suvalgysite, tuo sekmingesni metai laukia. Lenkijoje, švenčiamas TLUSTY CZWARTEK, tai diena, kai visi valgo spurgas, tikima, kad kuo daugiau spurgų šią dieną suvalgysite, tuo sekmingesni metai laukia. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
550 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
80 gramų sviesto
70 gramų cukraus
30 gramų šlapių mielių
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių trynių
1 šaukštas degtinės
0.5 šaukštelio druskos
Kremui:
500 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių trynių
35 gramai kukurūzų krakmolo
2 šaukštai cukraus
1 šlakelis vanilės ekstrakto
Glajui:
110 gramų cukraus pudros
2 šaukštai citrinų sulčių
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į šiltą pieną beriame mieles, dedame šaukštą cukraus, šaukštą miltų, visumą išmaišome ir paliekame 10-15 min.
2.
Į miltus beriame druską. Kiaušinius ir trynius suplakame su cukrumi iki purios masės.
3.
Į dubenį dedame kiaušinių masę, pilame degtinę, tirpintą ir atvėsintą sviestą, mielių mišinį, bei beriame miltus, užminkome tešlą.
4.
Paruoštą tešlą paliekame pakilti apie 1 val., šiltoje vietoje.
5.
Kremui paruošti, užverdame pieną su vanile, sumažiname kaitrą ir pastoviai maišant supilame kiaušinių trynius, beriame cukrų ir krakmolą, visumą permaišome, kad neliktų gumulėlių ir paverdame kol sutirštės. Padažą atvėsiname uždengę maistine plėvele.
6.
Gajus paruošti, cukraus pudrą sumaišome su citrinų sultimis.
7.
Iš pakilusios tešlos formuojame kamuoliukus, paliekame juos 10-15 min., kad padvigubėtų, įkaitiname aliejų ir verdame spurgas ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
8.
Leidžiame spurgoms atvėsti, tada konditerinio švirkšto pagalba suleidžiame įdarą, viršų aptepame glajumi, pabarstome pabarstukais (nebūtina) ir gardžiai valgome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital