Truputį pašildydame piene ištirpinti cukrų, vanilinį cukrų ir mieles. Suberti druską, įmušti kiaušinius, įdėti tirpintą ir atvėsintą sviestą, išmaišyti. Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį žiūrėkite pagal tešlos konsistencija - ji turi nelipti prie rankų, būti minkoma, bet drauge ir likti elastinga, tad miltų geriau nepadauginkite. Užminkytą tešlą palikti šiltai 1-2 valandoms, kol pakils.
Po to tešlą dar kartą išminkyti ir vėl pakildinti.
Tada formuoti bandeles, į jų vidurį dedant varškės įdaro (įdarui tiesiog sumaišyti visus įdaro ingredientus).
Bandeles dėti į įkepimo popieriumi išklotą skardą ir palikti daugmaž pusvalandukui, kad dar pakiltų.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitusioje orkaitėje apie 20 minučių.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)