Mėtų sirupas

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mėtų sirupas
Autorius apie receptą: Tokį sirupą galima pasidaryti ir žiemai tik reikėtų supilstyti karštą į strerilius indelius ir gerai užsukti. Iš recepte nurodyto kiekio gavosi 700 ml sirupo. Manau bus skanus, Tokį sirupą galima pasidaryti ir žiemai tik reikėtų supilstyti karštą į strerilius indelius ir gerai užsukti. Iš recepte nurodyto kiekio gavosi 700 ml sirupo. Manau bus skanus, gaivus gerimukas su ledukais ir citrinos griežinėliu karštai vasaros dienai. (...daugiau) Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 mililitrų vandens
400 gramų cukraus
140 gramų mėtų (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į nedidelį puodą berti cukrų, pilti vandenį, užvirti ir ištirpinti cukrų.
2.
Į puodą su vandeniu sudėti mėtas ir virti apie 5 minutes, puodą nukelti nuo kaitros ir dar 10 minučių palikti pastovėti.
3.
Paruoštą masę perkošti per sietelį ir supilti į stiklainį.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital