Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 baklažano;
0,5 svogūno;
1 skiltelė česnako;
1 morka;
2 šaukštai pomidorų padažo;
150 g maltos mėsos;
50 g fermentinio sūrio;
Druskos ir pipirų mėsai;
aliejaus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol s9ris gražiai apskrus. Skanaus :)
Labai skaniai gavosi, tik man norėtųsi daugiau daržovių ar kokio nemėsiško garnyro. Kitą kartą bandysiu įdėti daugiau visokių daržovių :)
ATSAKYTI
nep
2011-04-25 19:29
puikus receptas, tik siaubingai riebus, pirmą kartą gaminau, kaip pateikta, antrą - patobulinau. Faršą su svogūnu ir česnaku sumaišiau, palaikiau, pakepinau ant vandens (riebalo išsiskiria iš faršo pakankamai) ir tuomet apkepus sudėjau baklažaną ir morką - mažiau riebalų ir mano receptoriam skaniau:D
ATSAKYTI