Menkė keptuvėje su pievagrybių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Menkė keptuvėje su pievagrybių padažu
Autorius apie receptą: Menkė su padažu yra tiesiog be galo gardus ir lengvas patiekalas. Patiekti tiks su mėgstamomis daržovėmis, salotomis. Menkė su padažu yra tiesiog be galo gardus ir lengvas patiekalas. Patiekti tiks su mėgstamomis daržovėmis, salotomis. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų menkių filė
250 gramų pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
2 vienetai svogūnų
1 šaukštelis džiovintų bazilikų (arba kitų žolelių)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Menkių filė pabarstyti druska, pipirais, baziliku ir švelniai įtrinti.
2.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, o pievagrybius griežinėliais.
3.
Į keptuvę pilti šlakelį aliejaus, įkaitinti, sudėti žuvį ir kepti iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Į kitą keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus, pievagrybius, kepti, kol suminkštės svogūnai ir pievagrybiai susileis. Tuomet supilti grietinėlę, berti druską, pipirus, išmaišyti ir dar pakaitinti kelias minutes iki kol padažas sutirštės.
5.
Paruoštą masę sudėti ant iškepusios žuvies ir tiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital