Medaus torto keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Medaus torto keksiukai
Medaus torto keksiukai
Medaus torto keksiukai
Medaus torto keksiukai
Autorius apie receptą: Su Kovo 11 – tąja. Prisiminkime, kodėl esame laisvi. Branginkime laisvę, nes tai nėra savaime suprantamas dalykas. Laisvę reikia puoselėti, saugoti ir branginti. Kiekvieną Su Kovo 11 – tąja. Prisiminkime, kodėl esame laisvi. Branginkime laisvę, nes tai nėra savaime suprantamas dalykas. Laisvę reikia puoselėti, saugoti ir branginti. Kiekvieną kartą namuose norisi paminėti šią šventę. Šiandien kepėme keksiukus. Skanus, sodrus ir puikiai mums visiems pažįstamas skonis. Atsikandus norisi aiktelėti iš nuostabus, juk tai medaus tortas. Tai tikrų tikriausias medaus tortas keksiukų pavidale. Labai rekomenduoju išsikepti mėgstantiems medutį. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 12 nedidelių keksiukų. Recepto šaltinis kulinarinė laida „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų medaus
100 mililitrų pieno
100 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
100 gramų grietinės
0.5 vieneto citrinų sulčių
4 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Įmušame kiaušinį.
2.
Medų pašildome, kad taptų skystas ir supilame į sviesto ir kiaušinių masę. Plakame, kol masė taps puri ir šviesi. Suberiame meduolių prieskonius ir vanilę, gerai išmaišome.
3.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Į sviesto ir cukraus masę per du kartus įsijojame miltus. Pirmąją miltų dalį palengva išmaišome silikonine mentele. Supilame pieną, paskystiname tešlą ir įmaišome likusius miltus.
4.
Po kupiną šaukštą tešlos dedame į keksiukų formeles. Kepame gerai įkaitintoje orkaitėje iki 190 C laipsnių apie 20 - 25 min. Keksiukus atvėsiname.
5.
Gaminame kremą. Elektriniu plakikliu išplakame maskarponę su grietine, citrinos sultimis ir cukraus pudra iki vientisos kremo konsistencijos. Keksiukus kremu puošiame konditeriniu švirkštu. Jeigu norisi, barstome pabarstukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital