Autorius apie receptą:
Šiuos sausainius kepėme su vyresnėliu, nes labai norėjo iškepti tėveliui į žvejybą įsidėti, kad turėtu ką pakramsnoti. Sausainiai pavyko labai skanūs ir vos iš trijų
Šiuos sausainius kepėme su vyresnėliu, nes labai norėjo iškepti tėveliui į žvejybą įsidėti, kad turėtu ką pakramsnoti. Sausainiai pavyko labai skanūs ir vos iš trijų produktų. Neįtikėtina.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
225 gramai
kvietinių miltų
100 gramų
medaus
60 gramų
sviesto
(minkšto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių. Dvi kepimo skardas ištieskite kepimo popieriumi.
2.
Minkštą sviestą, medų ir miltus sumaišykite kartu ir pradėkite minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, nelipti prie rankų.
3.
Atgnybkite nedidelį gabaliuką tešlos, suformuokite delnais kamuoliuką ir dėkite į skardą. Šakute lengvai spūstelkite. Taip suformuokite visus sausainius.
4.
Dėkite skardą į orkaitę ir kepkite 10 min., kol sausainiai lengvai pagels ir iškeps.
5.
Iškepusius sausainius sandariai uždarytus galite laikyti 5 dienas. p.s. medaus kiekį galite pasireguliuoti pagal savo skonį. Su šiuo kiekiu tikrai nebuvo labai saldūs.