Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero šaknį ir česnaką. Sudėkite į sojos padažą, supilkite cukrų, įpilkite po 15 ml(1 šaukštą) ryžių vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 šaukštus) augalinio aliejaus. Gamindami padažą, 60 ml marinate perpilkite į kitą dubenį, ten pat supilkite likusį augalinį aliejų.
Paragaukite, pasūdykite ir padėkite į šalį. Papriką supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į padažą ir palikite 1-2 valandoms. Nuo vištos krūtinėlių nupjaustykite kremzles. Sudėkite į indą, užpilkite marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms; krūtinėles apverskite 3-4 kartus.
Vištos krūtinėles kepkite grilyje, dažnai aptepdami marinatu, kiekvieną pusę po 5-7 minutes, kol paruduos. Kai iškeps, ataušinkite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Daigintas pupeles sudėkite į dubenį su verdančiu vandeniu ir palaikykite 1 minutę. Nusunkite, perskalaukite ir vėl nusunkite.
Salotų lapus ir daigintas pupeles sudėkite į dubenį. Užpilkite padažu su paprikos šiaudeliais ir išmaišykite.
Salotos paruoštos!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)