Marinuotos strimelės

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Marinuotos strimelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas strimelių
šiek tiek druskos
šiek tiek miltų
4 galvos svogūnų
2 vienetai morkų
500 mililitrų vandens
2 cukraus
1 šaukštelis druskos
1 stiklinė acto
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuvalyti strimėlę,galvą nupjauti,viduriukus išimti.Pabarstyti prieskoniukais žuviai,palikti trumpam.
2.
Miltuose apvolioti strimėlę ir iškepti.
3.
Paruošti marinatą - apie 500 ml vandens pavirti pjaustytą svogūną ir morkas,(kol paminkštėja).pridėti apie 2 valg.šaukštus cukraus,arbatinį šaukštelį druskos ir apie 1 stiklinę 9 % acto.Marinatas turi būti rūgštokas,nes žuvis sugeria.
4.
Dar ant šiltos žuvies pilti karštą marinatą,kad apsemtų ir uždengus palikti šaltai per naktį.
AUTORIUS: Zita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Kepti
Komentarai (3)
Laurynas
2021-01-28 18:58
Keista, kad vienos strimelės užteks penkiems. O gal norėjo marinuoti strimeles, o ne strimelę??? ATSAKYTI
Jurate
2020-10-02 22:25
Bandysiu aciu. ATSAKYTI
Ieva
2017-04-12 21:30
Katik pameginau.roj ragausime! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital