Marinuotos šparaginės pupelės

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Marinuotos šparaginės pupelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šparaginės pupelės (tinka ir žalios, ir geltonos)
Marinatui:
3 l vandens
250 ml 9 % acto
4 v. š. druskos
12 v. š. cukraus
juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų grūdeliai
lauro lapeliai
krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus. Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min. Tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital