Arbatoje marinuota skumbrė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Arbatoje marinuota skumbrė
Arbatoje marinuota skumbrė
Arbatoje marinuota skumbrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai skumbrės (išvalytų, be galvų)
1 litras vandens
2.5 šaukšto druskos (apytikriai)
2 šaukštai juodosios arbatos (birios)
1.5 šaukšto cukraus
3 saujos svogūnų lukštų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užvirinti vandenį. Svogūnų lukštus praplauti ir sumesti į verdantį vandenį. Virti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies, suberti arbatą ir palikti uždengtam puode 10 minučių.
2.
Nukošiame tirščius. Suberiame cukrų ir druską ir užviriname. Užvirusį marinatą nukaičiame ir paliekame pilnai atvėsti.
3.
Skumbres dedame į marinatą.
4.
Marinuojame 3 paras šaldytuve.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Joana
2019-04-11 18:04
Marinatas...be rugsteles? ATSAKYTI
Dalia
2020-01-17 14:36
Cia gaunasi sudyta dumo skonio skumbre ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital