Marinuota skumbrė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Marinuota skumbrė
Marinuota skumbrė
Marinuota skumbrė
Autorius apie receptą: Skaniai paruošta žuvis, silkė man atstoja skaniausius desertus. Niekada nemainyčiau tobulai iškeptos lašišos į jokį torto gabalėlį. Užtruksite gaminant apie 20 min + Skaniai paruošta žuvis, silkė man atstoja skaniausius desertus. Niekada nemainyčiau tobulai iškeptos lašišos į jokį torto gabalėlį. Užtruksite gaminant apie 20 min + laikas, kol skumbrė marinuosis šaldytuve. Receptą radau IG profilyje Neringa Zeleniūtė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai skumbrės (puikiai tinka ir šaldyta)
250 mililitrų vandens
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
5 skiltelės česnako
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai obuolių acto
2 šaukšteliai druskos
2 vienetai lauro lapų
10 vienetų juodieji ir kvapieji pipirai (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skumbres išvalome, išimame vidurinį kaulą, padarome iš skumbrės filė. Gražiai nuplauname. Supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Sudedame į indą.
2.
Marinatui į puodą pilame vandenį, actą, beriame cukrų, druską, pipirus, lauro laupus, česnaką, verdame apie 5 min. Atvėsiname.
3.
Tada užpilame atvėsusį marinatą ant skumbrės gabalėlių. Ant viršaus gausiai pilame alyvuogių aliejaus. Dedame į šaldytuvą pastovėti bent per naktį.
4.
Patiekiame su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, grietine, marinuotu svogūnu, daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital