Marinuota silkė su garstyčiomis ir grietine

AUTORIUS:
Marta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Marinuota silkė su garstyčiomis ir grietine
Autorius apie receptą: Puikaus subalansuoto skonio, tad tikrai patiks visiems, kas mėgsta silkes su įvairiais marinatais ar padažais. Ši pavyksta daugiau nei skani ir puikiai tiks tiekti ant šventinio Puikaus subalansuoto skonio, tad tikrai patiks visiems, kas mėgsta silkes su įvairiais marinatais ar padažais. Ši pavyksta daugiau nei skani ir puikiai tiks tiekti ant šventinio stalo. Silkę galite patiekti iš karto, tačiau silkė bus dar skanesnė, jei paliksite šaldytuve bent šešias valandas arba geriausia per naktį. (...daugiau) Marta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų silkių filė
200 gramų grietinės
2 šaukštai dižono garstyčių (apytikriai)
2 šaukštai garstyčių (švelnesnių)
2 šaukštai grūdėtųjų garstyčių (nebūtina)
2 šaukštai baltojo vyno acto (nebūtina, arba citrinos sulčių)
2 šaukštai krapų (smulkintų)
1/4 šaukštelio cukraus (nebūtina)
pagal skonį baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę nusausinti popieriniu ranksluoščiu, supjaustyti gabalėliais.
2.
Į dubenėlį dėti garstyčias, dižono ir grūdėtąsias garstyčias, grietinę, išmaišyti. Tuomet berti žiupsnelį baltųjų pipirų, smulkintų krapų, įberti šiek tiek cukraus, pilti baltojo vyno actą ir permaišyti.
3.
Į marinatą sudėti paruoštą silkę, išmaišyti, sudėti į sandarų indą ir laikyti šaldytuve bent 6 valandas, o jei turite laiko, laikykite visą naktį.
4.
Gardu tiekti su bulvėmis, kiaušiniais, duonos riekele arba uždėti ant paskrudintos duonos riekelės ir mėgautis gardžiu sumuštiniu, užkandėle.
Patarimai:
Baltasis vyno actas arba citrinų sultys suteiks gaivumo, o cukrus subalansuos skonį, rūgštelę.
Grietinę galima sumaišyti su majonezu, tuomet reikės 100 gramų grietinės ir 100 gramų majonezo.
AUTORIUS: Marta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital