Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
60 g maltos kiaulienos
60 g maltos jautienos
0,2 kiaušinio
50 g kopūsto (Kopūstas)
0,2 svogūno
krapai
druska
pipirai
muskato riešutai
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą susmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi pakepame svogūną, sudedame apvirtą kopūstą ir troškiname, kol kopūstas suminkštėja. Troškindami įpilame susmulkintų krapų, druskos, pipirų, muskato riešuto. Jei reikia, įpilame truputį vandens nuo virusio kopūsto.
Mėsą sumaišome, įdedame kiaušinio, druskos, pipirų ir išminkome. Iš mėsos padarome blynelį, į jo vidurį dedame 1 šaukštą įdaro ir suformuojame maltinį.
Jį apkepame keptuvėje su aliejumi, o po to dedame į puodą ir verdame 15-20 min. ant nedidelės ugnies.
Patiekiame su bulvių koše, apvirtais ir pakeptais brokoliais, cukinijomis arba paprikomis.