Makaronų salotos su vištiena, daržovėmis ir česnakiniu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Makaronų salotos su vištiena, daržovėmis ir česnakiniu padažu
Autorius apie receptą: Šie "Orzo" makaronai (Lietuvoje jie parduodami “Puntine Grandi” pavadinimu) savo forma yra labai panašūs į ryžius. Jie labai tinka naudoti salotoms ir sriuboms. Šie "Orzo" makaronai (Lietuvoje jie parduodami “Puntine Grandi” pavadinimu) savo forma yra labai panašūs į ryžius. Jie labai tinka naudoti salotoms ir sriuboms. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų makaronų (naudojau "Puntine grandi")
2 vienetai vištienos krūtinėlės
1 vienetas brokolių
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1 vienetas raudonosios paprikos
100 gramų konservuotų kukurūzų (apytikriai)
1 pundelis krapų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
4 šaukštai graikiško jogurto
2 šaukštai majonezo
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako (didesnės arba 2 mažesnių)
1 šaukštelis provanso žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Padažui į nedidelį dubenėlį sudėkite jogurtą, majonezą, supilkite aliejų, išspauskite česnako skiltelę, įberkite druskos, provanso žolelių ir viską sumaišykite.
2.
Vištienos krūtinėles supjaustykite nedideliais kubeliais, pabarstykite prieskoniais vištienai, į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite vištieną ir apkepinkite. Iškepus atvėsinkite.
3.
Brokolį suskirstykite žiedynais, jei jie labai stambūs, susmulkinkite iki mažų šakelių.
4.
Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos, užvirkite ir sumeskite brokolių žiedynus – apvirkite juos apie 5 minutes, nepervirkite. O tada nukoškite ir perpilkite labai šaltu vandeniu. Atvėsinkite.
5.
Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos, užvirkite, suberkite makaronus ir virkite iki Al dente - 7 minutes. Supilkite į kiaurasamtį, perliekite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.
6.
Papriką ir agurką supjaustykite kubeliais. Kukurūzus nusausinkite, krapus susmulkinkite.
7.
Į dubenį sudėkite makaronus, vištieną, brokolį, agurką, papriką, konservuotus kukurūzus, krapus, supilkite paruoštą padažą, išmaišykite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital