Autorius apie receptą:
Kreminis padažas ir nepakartojamas juodųjų pipirų aromatas nepaliks abejingų.
Kreminis padažas ir nepakartojamas juodųjų pipirų aromatas nepaliks abejingų.
Valerija Alejeva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 gramų
makaronų
70 gramų
kietojo sūrio
1 vienetas
kiaušinių
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Išvirti makaronus, virimo laikas keliomis minutėmis mažiau negu nurodyta ant pakuotės.
2.
Sausoje keptuvėje pakaitinti juodus pipirus. Nuolat juos judinti, kad neperkaitinti. Kai jų raukšlelės pradės skleistis, nuimti nuo ugnies sugrūsti.
3.
Sutarkuoti sūrį.
4.
Suplakti kiaušinį ir sumaišyti su sūriu.
5.
Į puoduką nupulti truputi vandens nuo makaronų (jo gali prireikti padažui, kad sureguliuoti tirštumą). Nukošti vandenį nuo makaronų ir greitai perdėti į dubenį su plakiniu.
6.
Intensyviai maišyti makaronus su padažu ant garų vonelės, kol padažas netaps baltas ir vientisas. Jeigu atrodo sausoka, įpilti šiek tiek vandens nuo makaronų.