Autorius apie receptą:
Visa mano šeima yra didelė žuvies mėgėja ir su malonumu valgome žuvį pietums. Šį kartą kepiau lyną su ryžiais. Tai ir garnyras paruoštas tuo pačiu metu!
Visa mano šeima yra didelė žuvies mėgėja ir su malonumu valgome žuvį pietums. Šį kartą kepiau lyną su ryžiais. Tai ir garnyras paruoštas tuo pačiu metu!
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
lyno
3 šaukštai
ryžių
50 gramų
sviesto
1 pundelis
krapų
1 pundelis
petražolių
0.5 šaukštelio
citrininių pipirų
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lyną išdarinėjame, galvą paliekame, nuskutame ir nuplauname. Pabarstome druska ir pipirais.
2.
Ryžius užpilame vandeniu ir paverdame apie 7 min.
3.
Krapus ir petražoles supjaustome smulkiai, sumaišome su virtais ryžiais.
4.
Žuvį dedame į kepimo indą. Į jos vidų dedame ryžius. Svietą supjaustome gabalėliais ir išdėliojame ant žuvies viršaus.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.