Miltus suberti į dubenėlį, pamažu supilti pasukas ir užmaišyti tešlą. Įmušti 2 kiaušinius, įberti druskos ir gerai išplakti.
Maltą mėsą sumaišyti su sojų padažu, cheresu, sukrėsti grietinę, suberti džiūvėsėlius ir įmušti kiaušinį. Faršą gerai išminkyti, pagardinti druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek sviesto, įpilti šiek tiek tešlos, pavartyti keptuvę, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir iškepti ploną lietinį. Taip pat kepti ir kitus lietinius.
Iškepusius lietinius aptepti faršu, susukti ir glaudžiai sudėti į nedidelę kepimo formą. Užpilti sultinio, uždengti dangčiu ir troškinti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)