Iš kiaušinių, pieno ir miltų užmaišome blynų tešlą ir šiek tiek pasūdome ją druska.
Žuvį dedame į puodą su vandeniu, pasūdome, įberiame pipirų ir verdame, kol žuvis suminkštės.
Į keptuvę su aliejumi dedame susmulkintus svogūnus, suberiame džiūvėsėlius ir pakepiname juos apie 2 min.
Tuomet į tą pačią keptuvę sudedame susmulkintą išvirtą žuvį, viską paskaniname prieskoniais ir pakepiname dar apie 5 min.
Į įkaitintą švarią keptuvė su šiek tiek aliejaus įpilame pora šaukštų tešlos, išliejame blyną, dedame ant jo su svogūnais pakepintą žuvį ir ant viršaus užliejame dar porą šaukštų tešlos.
Kepame kiekvieną pusę iš abiejų pusių, kol gražiai apkepa.
Prie šių blynų puikiai tinka sultinys.
Skanaus!