Lenkiški obuolių blyneliai

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Lenkiški obuolių blyneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Purūs, minkštučiai blyneliai su obuoliais. Labai gardūs, puikūs prie kavos ar arbatos puodelio savaitgalio pusryčiams. Purūs, minkštučiai blyneliai su obuoliais. Labai gardūs, puikūs prie kavos ar arbatos puodelio savaitgalio pusryčiams. Deimantė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai obuolių
250 mililitrų pieno (šilto)
250 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
25 gramai šlapių mielių (arba 7 g sausų)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti mieles ir sutrinti, tuomet suberti cukrų, įpilti pieno, porą šaukštų miltų ir gerai išmaišyti. Uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir padėti į šiltą vietą apie 10 - 15 minučių iki kol suputos.
2.
Tuomet į dubenį su mielėmis suberti likusius miltus, vanilinį cukrų, įmušti kiaušinį, pilti likusį pieną ir gerai sumaišyti, galima naudoti elektrinį plaktuvą su tešlos minkymo kabliais. Vėl uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje apie 30 minučių iki tešla pakils.
3.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir supjaustyti nedideliais kubeliais, suberti į dubenį su tešla ir išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti iki vidutinės kaitros, dėti gerą šaukštą tešlos ir kepti iš abiejų pusių iki kol gražiai parus.
5.
Prieš tiekiant pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Jei norite ruošti be kvietinių miltų, juos galima keisti į 180 g kukurūzų miltų ir 70 g bulvių krakmolo.
AUTORIUS: Deimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nemira
2020-10-24 18:16
Labai patiko ir iškepė tokie, kaip parodyta nuotraukoje. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital