Čičinsko kepsnys

AUTORIUS:
Vilanda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Čičinsko kepsnys
Autorius apie receptą: Ar kada ragavote tų nuostabiųjų legendinių kepsnių? Jei taip, greičiausiai, jų skonio ir vaizdo nepamiršote, net jei ir ragavote senokai. O jei to padaryti dar neteko, siūlome Ar kada ragavote tų nuostabiųjų legendinių kepsnių? Jei taip, greičiausiai, jų skonio ir vaizdo nepamiršote, net jei ir ragavote senokai. O jei to padaryti dar neteko, siūlome pasigaminti patiems. (...daugiau) Vilanda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų maltos mėsos
2 vienetai bulvių (didesnių arba 3 mažesnių)
200 mililitrų kefyro
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio sodos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirkite bulves (su lupenomis), pravėsusias nulupkite ir dėkite į dubenį. Supilkite kefyrą ir viską sutrinkite iki vientisos masės, nepalikite gumuliukų.
2.
Įmuškite kiaušinį ir į tešlą supilkite miltus.
3.
Nugesinkite sodą su kefyru ir pilkite į gautą masę. Užminkykite tešlą. Ji turėtų būti minkšta, elastinga. Jei atrodo per lipni, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jei per kieta - įpilkite dar šiek tiek kefyro. Tešlą palikite pastovėti 10-15 min.
4.
Tešlai pastovėjus, pjaukite gabalėlį ir iplonai škočiokite, supjaustykite plonomis išilgomis juostelėmis.
5.
Į maltą mėsą berkite druskos ir mėgstamų prieskonių, išmaišykite. Iš jos formuokite dešreles. Kiekvieną jų apvyniokite tešla nepaliekant tarpų.
6.
Suformuotus Čičinsko kepsnius dėkite į įkaitintą aliejų ir virkite 15-20 minučių. Tradiciškai Čičinsko kepsnys patiekiamas su marinuotais agurkėliais ir marinuotais svogūnais.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Rimas.
2024-05-27 13:31
Originale malta mėsa yra įvyniojama į labai plonai išmuštą sprandinę.Tešla gaminama be aliejaus.Dedama varškės.Panevėžyje-kiek šeimininkių-tiek receptų. ATSAKYTI
laima
2023-11-28 18:14
Turetu buti skanumelis, tik ar nereikia apvirti mesos "desreliu" pries apsukant jas tesla , o gal galima suktinukus apkepti orkaiteje? Aciu ATSAKYTI
Rimas.
2024-05-27 13:37
Tikrai nereikia apvirti.
Verdama aliejuje.Riebalus nusausinti pop.servetėlėmis.
Jeigu teisingai apvyniosite tešla-riebalų neprisigers.
Svarbu stebėt virimo eigą.Neperkepinti .
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital