Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 v. š. želatinos
1 l vandens
400 g lašišos filė
1 morka
100g konservuotų žirnelių
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilame 100 ml vandens ir paliekame išbrinkt. Litrą vandens pilame į puodą ir užkaičiame, kai užverda, dedam nuskustą morką, paliekam pavirt 10 min., po to dedam nuvalytą nuo žvynų lašišą. Verdam 15 min., prieš baigiant virt pasūdom ir įberiam pipirų. Išvirusią lašišą ir morką ištraukiame, o į viralą sudedame išbrinkintą želatiną, maišom, kol ištirps (neužviriname). Morką ir lašišą supjaustome, sudedame į formeles, įdedame po šaukštą žirnelių ir užpilame karštu viralu. Paliekame ataušti, po to dedam į šaldytuvą, kad galutinai sustingtų.