Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Salotoms: | ||
250 gramų | lašišos filė (2 gabalėlių) | |
150 gramų | salotų mišinio (mėgstamo) | |
100 gramų | pelėsinio sūrio (naudojau VILVI „Memel blue”) | |
1 vienetas | ilgavaisių agurkų | |
1 sauja | džiovintų spanguolių | |
60 gramų | alyvuogių (be kauliukų, naudojau kalamata, bet tinka ir kitokios mėgiamos) | |
1 sauja | migdolų drožlių (arba smulkintų migdolų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | citrinų sulčių (iš 0.5 vidutinės citrinos) | |
2 šaukšteliai | medaus | |
2 šaukšteliai | dižono garstyčių | |
0.5 šaukštelio | provanso žolelių (nebūtina) | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |