Greiti Gustavo kepsneliai orkaitėje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 174)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 174)
Gustavo kepsnys
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Gustavo kepsnys
Gustavo kepsnys
Gustavo kepsnys
Autorius apie receptą: Tikriausiai daugelis žino Gustavą iš Gustavo enciklopedijos, tikriausiai pamenate ir tai, kad jis labai mėgsta gaminti ir dalintis savo receptais. Vieną iš jų redakcijoje Tikriausiai daugelis žino Gustavą iš Gustavo enciklopedijos, tikriausiai pamenate ir tai, kad jis labai mėgsta gaminti ir dalintis savo receptais. Vieną iš jų redakcijoje išbandėme ir mes - labai skanu! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų vištienos krūtinėlės
150 gramų sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojome VILVI Memel Prussia)
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
0.5 vieneto svogūnų
1 saujelė žalumynų (pvz. petražolių, krapų, svogūnų laiškų, galima nedėti)
1 šaukštas krakmolo (arba miltų)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną ir sūrį supjaustyti smulkiais daugmaž vienodo dyžio kubeliais (arba vištieną galima naudoti maltą, o sūrį sutarkuoti), berti į dubenį.
2.
Įspausti česnaką, dėti kuo smulkiau supjaustytą svogūną, berti krakmolą, prieskonius, smulkintys žalumynus ir išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti maždaug kotleto dydžio kepsnelius ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių arba iki gražiai apskrus.
5.
Kepsnelius patiekti su daržovių salotomis ar kitu mėgiamu garnyru. Patiekiant galima pabarstyti žalumynais, pvz. čiobreliais, petražolėmis ar svogūnų laiškais.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Simonas
2023-02-25 23:00
Nuostabus receptas! Galite į bendrą masę įmaišyti pusę saldžios bulvės, labai pagyvina patiekalą! ATSAKYTI
Jolanta
2021-03-14 17:48
O kas čia per sūris? Paprastas fermentinis netiktų? ATSAKYTI
Ieva
2021-03-15 09:45
Tinka ir paprastas, tik gerai tirpt turi:) ATSAKYTI
Gabrielė
2019-06-20 13:15
Išbandžiau, likau maloniai nustebinta skonio! Su vaikinu viską sušveitėm per porą minučių! Tik nedėjau krakmolo, nes tą akimirką jo neturėjau, tačiau gavosi tikrai nepakartojamai vis tiek! Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ramyras
2019-01-18 22:29
Gaminome Kaledoms - dingo iskart! Labai skanu, tik suri ne pjausciau, o tarkavau ATSAKYTI
Laura
2019-01-10 21:19
Isbandziau. Labai skanu. Dejau speltos pilno grudo miltu sauksta. Labai gera variacija kai pabosta iprasti kotletukai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital