<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>1 v. š. medaus<br />
1 a. š. citrinos sulčių<br />
Salotų<br />
0,5 a. š. garstyčių<br />
Žiupsnelio petražolių<br />
3 bulvių<br />
250 g lašišos<br />
0,5 v. š. druskos<br />
2 v. š. saulėgrąžų aliejaus<br />
2 v. š. miltų<br />
50 v. š. konservuotų žirnelių<br />
1 v. š. citrininių prieskonių žuviai (Santa Maria)</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Nuskuskite bulves ir apvirkite. Kai suminkštės, apkepkite svieste. Užberkite krapų.<br />
<br />
Lašišą 10 min. palaikykite apibertą citrininiais "Santa Maria" prieskoniais. Apvoliokite lašišą miltuose.<br />
<br />
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių maždaug po 5 minutes iki gražiai apskrus.<br />
Neperkepkite!<br />
<br />
Padažas: sumaišykite medų, garstyčias ir citrinos sultis.<br />
Dėkite į lėkštę ir užpilkite padažu.<br />
<br />
Skanaus!<br />
</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)