Lašišos kepsnys su medaus padažu

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašišos kepsnys su medaus padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai vandens
2 centimetrai romo
Įdarui:
4 gabalai viskio
Tešlai:
3 centimetrai sakės
Biskvitui:
23 galvos faršo
Pabarstymui:
2 pundeliai daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>1 v. š. medaus<br />
1 a. š. citrinos sulčių<br />
Salotų<br />
0,5 a. š. garstyčių<br />
Žiupsnelio petražolių<br />
3 bulvių<br />
250 g lašišos<br />
0,5 v. š. druskos<br />
2 v. š. saulėgrąžų aliejaus<br />
2 v. š. miltų<br />
50 v. š. konservuotų žirnelių<br />
1 v. š. citrininių prieskonių žuviai (Santa Maria)</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Nuskuskite  bulves ir apvirkite. Kai suminkštės, apkepkite svieste. Užberkite krapų.<br />
<br />
Lašišą 10 min. palaikykite apibertą citrininiais "Santa Maria" prieskoniais. Apvoliokite lašišą miltuose.<br />
<br />
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių maždaug po 5 minutes iki gražiai apskrus.<br />
Neperkepkite!<br />
<br />
Padažas: sumaišykite medų, garstyčias ir citrinos sultis.<br />
Dėkite į lėkštę ir užpilkite padažu.<br />
<br />
Skanaus!<br />
 </p>
</div>
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nežiniukas
2016-03-11 18:01
Kas čia per receptas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital