Lašišos kepsniukai

AUTORIUS:
raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Lašišos kepsniukai
Lašišos kepsniukai
Lašišos kepsniukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lašiša
Citrinos sultys
Druska ir pipirai
Česnakai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gerai įtrinti prieskoniais ir trintais česnakais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Palaikyti marinate bent dvi valandas, kad geriau įsigertų prieskoniai ir galima kepti. Kepimo laikas priklauso nuo norų. Aš kepu traškius, kai net nebereikia rinkti kaulų. Tuomet kepu apie 50-60 minučių 180 0C orkaitėje. Labai tinka vyrams prie alaus. Skanaus :)
AUTORIUS: raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Raminta
2010-09-22 08:21
Jūs teisi, čia supainiota. 2ia tik su citrinos sultimis ir druska bei pipirais marinuojama lašiša. ATSAKYTI
Regina
2010-09-21 23:27
Mano nuomone, šis receptas yra visiškai toks pats, kaip ir Kepta lašiša. Galbūt reikėjo bent prieskonius pakeisti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital