Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | lašišos filė (naudojau 4 gabalėlius po 125 g) | |
300 gramų | konservuotų keptų paprikų (jei neturite, žr. patarimus) | |
200 mililitrų | grietinėlės (kambario temperatūros, naudojau 30% riebumo) | |
100 gramų | saulėje džiovintų pomidorų | |
100 gramų | maskarponės sūrio (kambario temperatūros) | |
50 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto, galima nedėti) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus (arba aliejaus nuo saulėje džiovintų pomidorų) | |
3 skiltelės | česnako | |
20 gramų | baziliko | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | paprikos miltelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | baziliko lapelių | |
šiek tiek | migdolų (smulkintų) | |
šiek tiek | čili dribsnių |