1.
Biskvitinei tešlai kondensuotą pieną išplakti su kiaušiniais ir vanile, suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštoka.
2.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, dėti maždaug po 3 - 4 šaukštus tešlos, paskirstyti tolygiai ir kepti 180 - 190 C laipsnių orkaitėje, kol pradės gražiai ruduoti. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku. Padui iškepus iškart nuimkite kepimo popierių. Taip iškepkite 4 lakštus.
3.
Smėlinei tešlai šaltą sviestą sukapoti, įmušti trynį, įdėti grietinę, suberti druską su miltais ir užminkyti tešlą. Įvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į kamerą 10 - 15 minučių.
4.
Padalinti tešlą į 4 lygias dalis, iš kiekvienos dalies iškočio maždaug 21,5 - 22 centimetrų apskritimus. Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir pabarstytą miltais, ir kepti 190 C laipsnių orkaitėje, kol pradės gražiai ruduoti. Iš karto iškepus apipjaustyti į 20 centimetrų skersmens apskritimus. Likučius sutrupinti ir palikti torto papuošimui.
5.
Kremui į pieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų, krakmolą ir uždėjus ant viryklės nuolat maišant kaitinti, kol kremas sutirštės. Dar į karštą kremą įmaišyti sviestą, uždėti ant kremo maistinę plėvelę ir palikti visiškai atvėsti. Įmaišyti citrinos žievelę, truputėlį citrinos sulčių ir išplaktą iki standumo grietinėlę.
6.
Ant lėkštės uždėti 1 šaukštą kremo, kad tortas laikytųsi stabiliau. Ant jo dėti biskvitinį padą, sutepti kremu, uždėti smėlinės tešlos padą, jį sutepti uogienės sluoksniu. Vėl dėti biskvitinį padą, sutepti kremu, ant jo - smėlines tešlos padą ir taip surinkti visą tortą, dar vieną sluoksnį pertepti uogiene. Torto šonus ir viršų sutepti kremu, apibarstyti trupiniais ir padėti į šaldytuvą. Geriausia palaikyti per naktį.