Džiūvėsėliuose apkepti pievagrybiai - labai skanūs!
AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 27)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų
pievagrybių
1 vienetas
kiaušinių
5 šaukštai
džiūvėsėlių
šiek tiek
miltų
šiek tiek
prieskonių
šiek tiek
druskos
Kepimui:
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuvalome arba tiesiog nulupame. Apvoliojame miltuose, sumaišytuose su trupučiu druskos ir mėgstamais prieskoniais. Apvoliojame paplaktame kiaušinyje ir dedame į džiūvėsėlius.
2.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
3.
Patiekiame kaip užkandį su padažu, aš gaminau tokį: sumaišiau majonezą, krienus, baltuosius pipirus ir petražoles.