Kvapni burokėlių sriuba su kopūstais

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kvapni burokėlių sriuba su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti, labai gardi ir su daug daržovių sriuba. Puikus variantas šeimos pietums vėsią rudens dieną. Soti, labai gardi ir su daug daržovių sriuba. Puikus variantas šeimos pietums vėsią rudens dieną. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vandens
1/4 vieneto kopūstų
2 vienetai burokėlių (didelių)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis žalumynų (svogūnų laiškų, petražolių, smulkintų)
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
pagal skonį grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Papriką ir svogūnus susmulkinti. Kopūstą smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti, bulves susmulkinti nedideliais gabalėliais. Morką ir burokėlius sutarkuoti.
2.
Į didelį puodą pilti aliejų, įkaitinti. Sudėti morkas, svogūnus ir apkepti kelias minutes iki kol svogūnai taps auksinės spalvos. Sudėti burokėlius, paprikas ir kepti iki kol paminkštėja.
3.
Į puodą su daržovėmis supilti vandenį, sudėti bulves ir kopūstą. Pabarstyti druska, pipirais. Virti apie 20 - 30 minučių iki kol bulvės suminkštės.
4.
Paruoštą sriubą supilti į lėkštes, pabarstyti žalumynais, dėti grietinės ir skanauti.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital